Uskomaton luontokuva! Kyykäärmeen suuri saalis söi itsensä ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonnossa sattuu monenlaisia asioita, joissa ihmisillä riittää ihmettelemistä. Nyt tieteellinen julkaisu Ecologica Montenegrina on uutisoinut kuvien kera tapauksesta, jossa käärmeen saalis sai lopulta viimeisen naurun. Saalis nimittäin surmasi kostoksi saalistajansa.

Ecologiga Montenegrina
Ecologiga Montenegrina

Makedoniasta löytyi viime vuonna kuollut käärme, jonka kylkeen oli syöty aukko ja aukosta pilkisti suuren tuhatjalkaisen pää. Tuhatjalkainen saalis oli joutunut kokonaisena lähes samankokoisen käärmeen saaliiksi. Suuri saalis kykeni kuitenkin toimimaan vielä käärmeen sisällä, ja se sai syötyä itselleen aukon käärmeen kylkeen. Käärme menehtyi samalla, eikä saalis lopulta päässyt ulos saakka. Käärme oli vain kuusi senttiä saalistaan pidempi, joten ahneus koitui sen kohtaloksi.