Suomalainen tyttöbändi ylistää Robinia: ”Se jätkä on tehnyt kaiken oikein”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

EDM-dancemusiikki kokee tällä hetkellä nostetta maailmalla. Yökerhojen tanssilattioilla tullaan todennäköisesti tulevana kesänä törmäämään energisen United Girls Helsinki -trion Kielletty Leikki -tamppausbiisiin. Kaunottaret kertoivat Staran haastattelussa esikuvistaan.

Eniten juttutuokiossa korostui yksi nimi. Emma, Siiri ja Elina kertoivat ihailevansa tyttöenergiaa pursuilevaa PMMP-yhtyettä, mutta suurimman hehkutuksen sai kuitenkin teinien suosikkipoika Robin. Annoimme tyttöjen kertoa omin sanoin, miksi.

– En varmastikaan ole kuullut kaikkia hänen biisejään, mutta se jätkä on tehnyt kaiken oikein. Se on sairaan kiva ja kiltti, hänestä tulee sellainen kuva, että tyyppi on jalat maassa. En ole edes tavannut häntä tai käynyt keikalla, mutta sellainen kuva hänestä välittyy. Hän on esimerkillinen siksi, että artistin on tärkeää olla hyvä tyyppi, kertoo Emma.

– Häntä on miellyttävää kuunnella. Robinin haastattelut menevät hyvin ja hän puhuu fiksuja juttuja. Pää pilvissä, jalat maassa, komppaa Siiri.

Chillaa, Frontside Ollie ja Boom Kah -hiteistä tuttu poppari vilahteli UGH-kolmikon puheissa sen verran usein, että oli myös pakko tiedustella, kelpaisiko turkulainen komistus treffiseuralaiseksi Aurajoen rantakävelylle. Stadin gimmat tähdensivät ihailunsa olevan ammatillista, minkä lisäksi kultakin tamppaajalta löytyi deittiseuraa omastakin takaa.