Ällistyttävä liikennevideo Venäjältä – auto ilmestyy tyhjästä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme useita kertoja julkaisseet itänaapurissa Venäjällä kuvattuja liikennevideoita, sillä rajan takana avautuu tunnetusti varsinainen korruptoituneiden poliisien ja varomattomien autoilijoiden villi länsi. Nyt nähdään jälleen eräs onnettomuus, mutta päähuomio kiinnittyy kuitenkin toisaalle.

YouTube
YouTube

Onnettomuuksia Venäjän teiltä on nähty verkkovideoilla sadoittain, mutta nyt auto ilmestyy yllättäen keskelle risteystä kuin tyhjästä. Aaveautoa ei näy videolla lainkaan ennen kuin se ilmestyy yhtäkkiä kuvaajan edellä ajaneen auton eteen. Video on sen esittelyn mukaan kuvattu Moskovassa. Todellisuudessa auto on todennäköisesti vain sattumalta onnistunut liikkumaan täsmälleen toisen auton takana, jolloin se ei ole tallentunut videolle.