Lauren Stoner nautiskeli auringosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner sai taannoin roolin Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta neitokaisen ura ei silti ole vielä lähtenyt lentoon Hollywoodissa. Elokuviensa sijaan kaunotar on otsikoissa kuitenkin bikinivartalonsa myötä.

Eilen Lauren Stoner kuvattiin Miami Beachin rannalla, jossa hän oli nautiskelemassa auringosta mustiin bikineihin sonnustautuneena ja yhdessä miesystävänsä kanssa.

29-vuotias amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Uuden Pain and Gain -elokuvan toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.