Lääkäri neuvoi pikkutyttöä – teki ohjeista rap-biisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mikään ei ole surullisempaa kuin nähdä mutruhuulinen tenava kipsi jalassaan katselemassa ikkunassa muiden lasten leikkiä. Aikuiset pystyvät tekemään paljon loukkaantuneen pikkuihmisen viihtyvyyden eteen. Nyt eräällä YouTube-videolla nähdään kekseliäs lääkäri.

YouTube
YouTube

Mies nimittäin tekee tytölle oman räpin, jolla antaa ohjeet, miten neidon tulisi hoitaa kipsattua jalkaansa. Taitava lääkäri saisi nostettua hymyn kenen tahansa lapsen huulille. Missä tällaiset lääkärit ovat Suomessa?

Joskus lääkäreiden ohjeet ja kertomukset eivät kuitenkaan pidä paikkaansa. Kerroimme taannoin eräästä Duanen oireyhtymästä kärsivästä pikkutytöstä, jolle lääkärit väittivät, ettei lapsi tule koskaan kävelemään. Vanhemmat kuitenkin ikuistivat äskettäin fysioterapiassa lähes koko ikänsä käyneen muksun juoksentelua kameralle.