Lauren Stoner säästi ranta-asussaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner sai taannoin roolin Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta neitokaisen ura ei lähtenyt lentoon. Elokuviensa sijaan kaunotar on otsikoissa usein bikinivartalonsa myötä.

Lauantaina Lauren päätti suunnata näyttäytymään paparazzien kansoittamalle Miami Beachille, jossa hän esitteli melkoisen pienikokoiset bikininsä, jotka eivät olleet juuri postimerkkiä suuremmat.

29-vuotias amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Uuden Pain and Gain -elokuvan toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.