Täh! Pizzaketju korvasi pizzataikinan kanalla – odottamaton näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkujaan italialaisen keittiön antimiin kuulunut pizza koostuu perinteisesti leivästä, tomaattikaistikkeesta ja juustosta. Ruokalajista on olemassa lukuisia erilaisia variaatiota eri puolilla maailmaa.

Dominos Pizza
Dominos Pizza

Esimerkiksi suomalaisista ravintoloista yleisesti saatavilla olevat pizzat eroavat varsin paljon alkuperäisestä italialaisesta ruokalajista. Nyt amerikkalainen Dominos-ravintolaketju on tuonut markkinoille aivan uudenlaisen pizzan, joka varmasti vetoaa erityisesti liharuokien suurkuluttajiin.

Specialty Chicken -annos muistuttaa raaka-aineiltaan muuten perinteistä pizzaa, mutta sen leipä on korvattu friteeratulla kanalla. Erikoista herkkua tarjoillaan neljällä erilaisella täytevaihtoehdolla.