Suomalaisen tyttöbändin tähdet: Tällainen mies sytyttää!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomen tamppaustaivas on valloitettu. United Girls Helsinki on uuden sukupolven seksikäs tyttötrio, jonka Kielletty Leikki -kappale on kovaa vauhtia nousemassa yhdeksi tulevan kesän radiohiteistä. Hittibiisin musiikkivideo on kerännyt YouTube-palvelussa parin viikon sisään jo huikeat 47.000 katselukertaa.

Stara otti neitokaiset juttutuokioon Tampereella, ja tiedustelimme EDM-triolta heidän miesmakuaan. Siiri, Elina ja Emma suostuivat raottamaan sanaista arkkuaan ja paljastamaan, millainen uros saisi heidän sukkansa pyörimään jaloissa.

– Mä tykkään kilteistä miehistä. En siedä ylimielistä asennetta. Unelmatreffit olisi jotain yllätyksellistä, vaikka Sea Lifeen tai jotain. Sellainen dinner and movie on vähän boringia, kertoi bändin Elina. Sitten ääneen pääsi Emma.

– Mä helposti hurahdan sellaisiin pahoihin poikiin, joihin ei pitäisi, mut pääseen nopeasti siitä tilanteesta pois. Olen alkanut huomata sen, että koska juttu tekee hallaa. Kiltteys tekee ihmeitä ja se, että tyyppi kestää sua hyvässä ja pahassa. Ei kumminkaan mitään lepsuilua…

– Mulla on varmaan sellainen seikkailullinen, voimakastahtoinen ja sosiaalisesti lahjakas. Bileissä kaikki seremoniamestarit on ihania miehiä. Haluan olla miehen kanssa prinsessa. Parhaat treffit on olleet joskus, kun mentiin bolderoimaan eli kiipeilemään ilman valjaita. Mies osasi lajin, mä taas olin ensimmäistä kertaa ja aivan totaalisesti neito pulassa. Se oli ihanaa! Paljasti Siiri.