Nyt on taideteoksilla kokoa – penniä pienemmät piirustukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taiteilijoiden tavoitteena on luoda jotain omaperäistä, mutta samalla myös nautintoa muille ihmisille. Olemme kertoneet taitavista piirtäjistä ja taidemaalareista ennenkin, mutta San Diegossa asuva Sam Larson vie kuvien tekemisen uudelle tasolle.

Mies nimittäin loihtii kapeakärkisellä tussikynällä ja vesiväreillä minikokoisia kuvia, jotka ovat pienestä koostaan huolimatta hyvin yksityiskohtaisia. Hän on piirtänyt paljon luontoaiheisia piirustuksia. Mukana on kettuja, peuroja, karhuja ja maisemia.

Miniteosten tehtailija on julkaissut kuvia netissä Instagram-tilillään ja jokaisen piirustuksen vieressä on yksi pikkukolikko, jotta ihmiset saisivat osviittaa taideteosten mittasuhteesta. Yhdysvaltain dollarin penny on yhden centin kolikko, joka on arvoltaan dollarin sadasosa. Kolikossa on Abraham Lincolnin kuva ja lantti on 19,05 millimetriä halkasijaltaan.