Suomen uusi tyttöbändi vastaanotostaan: ”Viha tulee eniten ilmi netissä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tyttöbändien uusin tulokas United Girls Helsinki saanee ensisinkullaan Kielletty Leikki tulevan kesän tanssilattiat täyttymään. Radio-soittoa saaneen kappaleen musiikkivideo on noteerattu kiitettävästi myös YouTubessa. Elina, Emma ja Siiri kertoivat Staralle kokemastaan vastaanotosta.

Heidän mielestään parasta EDM-hitissä on se, että se on jakanut yleisön kahtia. Reaktioita tamppaajakaunottaret kaipasivatkin – vuoden 2014 kesälle on luotu tarttuva jytkebiisi, joka on saanut nettikriitikot kommentoimaan nimimerkkiensä takaa.

– Se viha tulee eniten ilmi netissä jossain YouTubessa, kun ihmiset dissaa anonyymisti. Silleen se maailma vaan pyörii. Instagramissa, Facebookissa ja sähköpostin välityksellä tulee kannustusta. Monet sanovat, että hienoa kun teette tätä. On tosi kiva saada tällaisia viestejä, kun Suomessa ihmiset ei kuitenkaan tule niin helposti sanomaan, että ”Hei, sä oot upea!” Kertoi Emma.

– Kukaan ei ole tullut suoraan päin naamaa mitään inhottavaa. Jokaikinen video YouTubessa saa roskakommenttia, siitä ei kannata itseensä ottaa. Me tykätään meidän faneista tosi paljon. Vielä meitä ei olla vielä kadulla tunnistettu. Joskus mietin sitä, kun menen kauppaan rumana, että huomaakohan joku, nauroi Siiri.

– Suomi on onneksi sellainen maa, ettei yleisö täällä rynni päälle. Paitsi Robin ja Isac Elliot on muuttaneet tätä juttua, heillä tuntuu olevan hulluja hyökkäysfaneja. Suomalaisten antisosiaalisuus tulee fanituksessakin esille, jatkoi Emma.