Afrojack ja Borgeous elokuussa Weekend Festivalille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ennätystahtiin pääsylippuja jo ennakkoon myynyt elokuinen Weekend Festival julkaisee lisää esiintyjiä huikeaan artistikattaukseensa. Festivaalin lavalle nousevat uusimpina kiinnityksinä tuottaja/dj Afrojack, Tsunami -megahitistä tuttu Borgeous, Dyro, Headhunterz, DJ Bl3ND, Michael Calfan sekä muun muassa Miley Cyrusin kanssa yhteistyötä tehnyt Borgore.

Afrojack on hollantilainen DJ-tuottaja, joka on maailmalla samankaltaisessa suosiossa kuin David Guetta ja Avicii. Hän sijoittui viime vuonna seitsemänneksi DJ Magin arvostetussa äänestyksessä, ja hänen suosionsa on kovassa nousussa myös Suomessa.

Afrojackin viime vuonna julkaistu Spark feat. Spree Wilson -single on keikkunut musiikkilistojen kärkipäässä ja täyspitkän albumin on määrä ilmestyä toukokuussa. Oman musiikkinsa lisäksi Afrojack on tehtaillut hittejä esimerkiksi David Guettan ja Pitbullin kaltaisten supertähtien kanssa.

Elokuun 15.–16. päivinä järjestettävässä Weekend Festivalissa esiintyy suuri joukko elektronisen tanssimusiikin suosituimpia artisteja, kuten Calvin Harris, Deadmau5, Martin Garrix, Hardwell sekä australialainen huippusuosittu DJ-duo Knife Party. Kotimaisia artisteja edustavat mm. konemusiikin veteraani Alex Kunnari, Heavyweight, JVG sekä Orkidea & Friends kokoonpanossa esiintyvät kotimaiset huiput Orkidea, Super8 & Tab, DJ Proteus, Orion, Heikki L, Rico Tubbs, Rony Rex, DJane J7 ja lavalla nähdään myös tänä keväänä Anna Abreun kanssa yhteistyössä tehdyllä Huominen on Huomenna -biisillä listoja hallinnut JVG. Festivaali on ikärajaton, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita.