Patikoijan videolle oli tallentunut jymy-yllätys – ei ollut uskoa silmiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

David ja Victoria Beckhamilla on neljä lasta, 14-vuotias Brooklyn, 11-vuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja kaksivuotias Harper. Victoria Beckham työskentelee muotisuunnittelijana ja pyörittää lapsiperheen arkea, mutta ehtii David-miehensä kanssa myös matkustella.

Viikonloppuna perhe oli lomailemassa yhdessä julkkiskokki Gordon Ramsayn kanssa Yhdysvaltojen Grand Canyonilla. Siellä vastaantulleet patikoijat eivät olleet uskoa silmiään, kun joukko superjulkkiksia tuli yllättäen vastaan kapealla kävelyreitillä. Kuvat ikuistanut en edes huomannut reitillä keitä oli tullut vastaan, sillä hän huomasi tähdet vasta videota kotona leikatessaan. Pikaisesti vilkaistuna julkkikset näyttivät samalta kuin kuka tahansa patikoija.

Beckhamit päättivät muuttaa viime vuonna pysyvästi takaisin Lontooseen Davidin työkuvioiden ja Victorian muotiputiikkien takia. He löysivät unelmiensa kartanon Kensington Palacen läheltä, ja asunnon hintalappu oli noin 60 miljoonaa euroa. Victoria Beckham poistatti hiljattain silikonirintansa, koska ei kokenut niitä enää tarpeelliseksi.