Star Wars valtaa nyt keittiön – tässä jokaisen fanin pakkohankinta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensimmäisestä Star Wars -elokuvasta tuli vastoin elokuvastudioiden odotuksia jättimäinen hitti. Elokuvien pohjalta alettiin nopeasti valmistaa erilaisia oheistuotteita. Esittelemme usein saagan mielenkiintoisimpia fanituotteita ja äskettäin kerroimme valomiekkaa muistuttavista grillipihdeistä.

YouTube
YouTube

Nyt ruoanlaittosarja saa jatkoa, kun markkinoille on tullut ThinkGeekin esittelemä kuppisarja, joka on koottuna R2-D2. Sarjaan kuuluu kahdeksan mittakuppia, joiden avulla saa mitattua kaikki keittiön ruoka-aineet esimerkiksi leivontaa varten. Esimerkkivideolla näytetään kuppien käyttö käytännössä. R2-D2:n osat eivät kuitenkaan sovellu mikroon tai astianpesukoneeseen.

Kerroimme taannoin Star Wars -teemalla toteutetuista seksivälineistä. Vibraattoreita hehkutettiin elokuvista tutun sloganin avulla: ”Olkoon voima kanssanne”. Sarjaan kuului G-pistettä hyväilevän C-3PO-sauvan lisäksi naisten henkilökohtainen R2-D2-hieromalaite sekä pariskunnille sänkypuuhien iloksi tarkoitettu Stromtrooper-hyväilijä. Elokuvahistorian suosituimpiin ja myös taloudellisesti menestyneimpiin elokuvasarjoihin lukeutuva Star Wars saa pian jatkoa, kun elokuvien oikeudet myytiin Disneylle.