Vauva on poptähden kaksoisolento – uskomaton yhdennäköisyys!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkisten kaksoisolennot voivat joskus tienata yhdennäköisyydellä hyvän rahatukun. Olemme kertoneet aiemmin esimerkiksi Katy Perryn, Cambridgen herttuattaren ja prinssi Williamin kaksoisolennoista. Nyt Twitterissä on paljastettu uusi söpö yhdennäköisyystapaus.

Eräs Rahel-niminen nainen huomasi veljenpoikansa Cadenin muistuttavan aivan r&b-muusikko John Legendiä. Hän halusi jakaa oivalluksensa maailmalle, ja lopputulos on yhtä suloisuutta kerrakseen.

Kuva päätyi verkkoon pari päivää sitten, ja se on twiitattu eteenpäin jo lähes 9.000 kertaa ja lisätty suosikiksi yli 10.000 kertaa. Tämä voi johtua siitä, että otos sai huomiota myös Legendin julkkisvaimolta Chrissy Teigenilta, jolla on suuri määrä Twitter-seuraajia.