Krapularuokien kuningas: Juusto-makaroni-kebab on silkkaa mättöä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aina ei tee mieli syödä terveellisesti, eikä se ole edes tarkoituksenmukaista. Juhlapyhät ja kansanjuhlat ovat sitä aikaa, kun grillit laitetaan tulille ja kotiuunien nupit kaakkoon. Tirisevät paistit ja herkkuannokset saavat kaikkien veden kielelle.

The Vulgar Chef
The Vulgar Chef

Nyt tulevan kesän pitopöytiin on luotu kunnon mättöannos, jolla lähtee isommaltakin kaverilta suolaisen nälkä pois. The Vulgar Chef -sivustolla esiteltiin äskettäin juusto-makaroni-kebab, joka on varsinainen kaloripommi.

Annos sisältää jalapenoja, juustoa ja rapeaa pekonia. Koko kauneus on kiinnitetty yhteen varrastikuilla. Pelkästä annoksen katsomisesta herää vatsan murina, joten vältä katselemasta kovin nälkäisenä – muuten jääkaapilla käynti voi alka houkuttaa.