Miehet haluavat juhlia synttäreitä kotona – näin harva haluaa baariin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miesten syntymäpäivät voivat aiheuttaa naisille harmaita hiuksia siksi, että ensin on keksittävä urokselle sopiva ja miellyttävä lahja, ja sen jälkeen mies täytyy laskea kavereineen alkoholinhuuruiselle baarireissulle. Nyt siipat itse paljastavat, että tahtoisivat juhlia merkkipäiväänsä oman kullan kainalossa.

Miehet retostelevat usein kavereilleen hurjista seikkailuistaan, joissa ei syljetä lasiin ja meininki on ollut kuin toimintaelokuvasta. Findmeagift-nettisivusto toteutti käyttäjillään kyselyn, jossa miehiä pyydettiin kertomaan parhaimmista tavoista viettää syntymäpäiviä.

Tulos oli jokseenkin yllättävä, sillä peräti 73 prosenttia vastanneista tahtoisi juhlia iän kertymistä kahdestaan oman kumppanin kanssa ja 44 prosenttia vastanneista olikin tehnyt niin edellisenä juhlapäivänä.

Ainoastaan 32 prosenttia miehistä nauttii kavereineen baareissa bailaamisesta ja tanssimisesta. Pieni osa vastanneista ei tahdo ketään viettämään syntymäpäiviä kanssaan ja he ottavat juhlapäivän vastaan mieluiten yksin kotona rentoutuen. Yhdeksän prosenttia juhlii unelmiensa kakkukestejä ulkomailla tai reissussa.