Oravan ja käärmeen raju yhteenotto videolle – vain toinen selvisi hengissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oravat mielletään perinteisesti muille eläimille melko harmittomiksi pikkujyrsijöiksi. Ne käyttävät ravinnokseen enimmäkseen käpyjä ja pakenevat vikkelään vaaran uhatessa. Internetissä hämmästystä keränneellä Youtube-videolla kuitenkin tavataan hieman toisenlainen jyrsijä.

YouTube
YouTube

Videon orava on hakeutunut hankaluuksiin myrkyllisen käärmeen kanssa. Orava ei kuitenkaan pakene paikalta, vaan ryhtyy kiivaaseen taisteluun matelijan kanssa. Jokseenkin yllättäen orava selviää kamppailusta voittajana – ja päätyy groteskisti syömään käärmeettä.

Oravien tiedetään syövän siemenien, marjojen ja hedelmien lisäksi esimerkiksi hyöntisiä ja linnunmunia. Käärmeet ovat kuitenkin harvinaisempaa ravintoa oraville, joten videon jyrsijä saattaa olla vesikauhusta kärsivä yksilö.