StaraTV: KomediaSirkus Grand Tour Barcelonassa

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Janne Mustonen ja J-P Pirinen aikoivat taannoin kiertää kahdeksan kaupunkia kuudessa viikossa ja päätyä lopulta Barcelonaan. Matkarahat täytyi kerätä kaduilla esiintyen. Miesten Komediasirkus nähdään jatkossa Staran verkkosivuilla, ja nyt vuorossa on tuotantokauden kahdeksannen ja viimeisen jakson julkaiseminen.

YouTube
YouTube

Tällä kertaa Komediasirkus seikkailee Barcelonassa, joka on ollut koko tempauksen ajan parivaljakon päätavoitteena. Yllättäen paikan päällä selviää, että katuesiintyminen on Barcelonassa kiellettyä. Hätä keksii kuitenkin keinot, sillä KomediaSirkus suuntasi läheiseen Sitgesin rantakaupunkiin. Barcelona on varsinainen taskuvarkaiden paratiisi, mutta kuin ihmeen kaupalla miehet eivät päässeet eroon lompakoistaan jakson taskuvarastestissä.