Taylor Swift munajahdissa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pop-kaunotar Taylor Swift lähti jo nuorella iällä tavoittelemaan uraa musiikkibisneksessä Wyomissingista Hollywoodiin. 24-vuotias Taylor tunnetaan musiikkiuransa lisäksi julkkispoikaystävistään, joihin lukeutuvat muun muassa Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy ja Harry Styles.

Taylor Swiftiä nähdään harvemmin julkisuudessa erityisen paljastavissa vaatteissa. Nyt laulajatar on kuitenkin jakanut Instagram-tilillään otoksen, jossa hän viettää aikaa rannalla sinisissä bikineissä. Taylor on otoksessa munajahdissa – hän nimittäin kertoo kuvatekstissä etsivänsä pääsiäismunia.

Kerroimme taannoin, että Swift olisi antanut neitsyytensä Jake Gyllenhaalille, vaikka suunnitteli alunperin säästävänsä tätä ässää hihassaan avioliittoon asti. Hänen laulunsa We Are Never Getting Back Together ja Red perustuvat myös kokemuksiin kyseisen komistuksen kanssa.