Meduusa iski näyttelijättäreen kuvauksissa – järkyttävät kuvat vammoista julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset joutuvat vain aniharvoin tekemisiin polttavien meduusojen kanssa, mutta monissa muissa maissa ne ovat arkipäivää. Harva tietää miten vakavaa tuhoa meduusat voivat aiheuttaa. Nyt australialainen näyttelijätär Anne Curtis on joutunut meduusan iskun kohteeksi kuvauksissa.

Vaarallinen merenelävä iski näyttelijättäreen, kun tämä oli kuvaamassa Dyesebel-televisiosarjaa. Anne kiidätettiin heti sairaalaan, jossa kyettiin enää toteamaan vammat ja hoitamaan niitä.

29-vuotias Anne Curtis, koko nimeltään Anne Ojales Curtis-Smith, on australialainen näyttelijätär, joka tunnetaan näyttelemisen lisäksi myös laulajan, televisiojuontajan ja mallin uristaan. Hän teki läpimurtonsa vuonna 2004 televisiosarjassa Hiram. Annen ensimmäinen elokuva oli vuonna 2011 ensi-iltansa saanut menestysleffa No Other Woman.