Poptähtenä debytoiva Gisele Bundchen yhä bikinimallien parhaimmistoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen mallikaunotar Gisele Bundchen on tuttu näky muotikuvista ja lehtien sivuilta. Mallikaunottaresta tuli viime vuonna äiti, mutta hän palasi varsin nopeasti takaisin töihin. Toukokuussa hänen vartalonsa ikuistettiin Vogue-lehden kanteen ja sittemmin hän esitteli oman bikinimallistonsa.

YouTube
YouTube

Nyt Gisele Bundchen nähdään monille suomalaisillekin tutun vaateketjun, H&M:n uusissa mainoskuvissa. 33-vuotias brasilialaiskaunotar esittelee otoksissa ketjun tuoretta bikinimallistoa. Huippumalli myös nauhoitti mainoskampanjaa varten DJ Bob Sinclairin kanssa oman versionsa Blondie-yhtyeen Heart of Glass -hitistä. Cover-version video on nähtävillä Youtubessa.

Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo DiCaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady. Bundchen on perustanut oman Gisele Bundchen Intimates -vaatemerkkinsä, jonka tuotteita hän tietenkin itse usein esittelee.