Murhasyytetyllä nolo tatuointi – haluaa poistaa ennen oikeudenkäyntiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tatuointien suosio on kasvanut huimasti viimeisen 20 vuoden aikana, ja villityksen myötä myös ottamiaan tatuointeja katuvien määrä on vähintään yhtä suuressa kasvussa. Eräs heistä on Jeffrey Wade Chapman, joka aikoinaan tatuoi kaulaansa suurikokoisen tekstin MURHA.

Splash
Splash

Ilmeisesti tatuointi oli enne, sillä nyt sama mies on vangittu murhasta epäiltynä. Mies odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä. Murhasyytetty vaatii viranomaisia antamaan hänelle luvan poistaa kaulansa tatuointi, sillä hän epäilee sen vaikuttavan tuomareiden mielipiteisiin ja siten myös tuomioon.

Samalla syytetty vaatii, ettei hänen – kieltämättä melko raskauttavaa – tatuointiaan mainita lainkaan ensi maanantaina alkavassa oikeudenkäynnissä. Viranomaiset ovat tulkinneet lakia niin, että tatuointiartistit eivät saa työskennellä vankilan alueella, joten tatuoinnin poistaminen täytyisi suorittaa vankilan ulkopuolella. Se ei ole mahdollista. Nyt viranomaiset ovat kehottaneet miestä peittämään tatuointinsa, Splash News raportoi.