Penispolttarit morsiamelle – miehen sukuelin päivän teemana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten polttareissa keskitytään yleensä sankarin nolaamisen sijasta ammentamaan kokemuksia ja hemmottelemaan tulevaa vaimoa erilaisilla hoidoilla ja herkuilla. Villeimmät kaveriporukat keksivät yleensä myös poltareille jonkinlaisen teeman, ja mikäpä olisi sen kiehtovampi aihe kuin miehen sukupuolielin?

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja peniksen voidaan olettaa olevan hyvinkin suosittu, sillä pelkästään Suomessa miehen sukupuolielimelle löytyy kymmeniä kutsumanimiä. Naisten polttariporukat voivat valita rakkauden viisarin juhlien teemaksi helposti, sillä markkinoilla on kaikkea penisaiheista tavaraa ja vieläpä runsain määrin. Aikuisten erotiikkakaupoissa on esimerkiksi myytävänä peniksen muotoisia piparkakkuja ja pastaa.

Elimen muotoisia leivoksia voi myös tehtailla itse erityisen muffinssivuoan avulla. Taikina voi olla oman maun mukaan vaaleaa tai suklaisen tummaa. Penisleivosten koristelun voi puolestaan jättää morsiamen huoleksi. Siitin on muodoltaan syötävän houkutteleva ja esimerkiksi Lovehoney-nettikaupassa on myynnissä sukupuolielimen muotoisia karkkeja ja herkkuja aina suklaapaloista vaahtokarkkeihin ja imeskeltäviin mintturakeisiin.

Drinkkejä ei penispolttareissa voi juoda millään muulla kuin elimen muotoisella pillillä ja herkutkin tarjoillaan asiaan kuuluvasti temmitarjottimelta. Rohkeimmat jatkavat iltaansa peniskoruilla varustettuna. Miehille ei yleensä kerrota polttarijuhlien todellisuudesta, ja uutisoimme taannoin, että 57 prosenttia naisista pitää polttareiden tapahtumat salaisuutena.