Lindsay Lohan meni riman alle: ”Jennifer Lawrencelle rooleja sängyn kautta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutähti Lindsay Lohan retkahti äskettäin jälleen ryyppäämään, ja päihdeongelmista kärsivä kaunotar jäi saman tien kiinni törkeästä valheesta väitettyään saaneensa keskenmenon. Nyt sama meno on jatkunut kenties vieläkin törkeämmissä merkeissä.

27-vuotias Mean Girls -tähti haukkui äskettäin huomattavasti häntä menestyneemmän Jennifer Lawrencen Kode-lehden haastattelussa. Aikaisempien paljastunut lisäksi nyt on selvinnyt, että Lohan väitti Lawrencen saavan menestysrooleja harrastamalla seksiä niiden takia. Törkeä väite on nyt nostanut kohun Hollywoodissa.

Lindsay Lohanin edustajan mukaan tällaista ei tapahtunut, koska haastattelu tehtiin sähköpostilla. Haastattelusta kuitenkin kuvattiin promovideo, joten väitettä sähköpostihaastattelusta on vaikeaa uskoa. Videolla Lindsay spraymaalaa oman nimensä kankaalle.