Poika erosi tyttöystävästä hashtagilla – älä ota tästä mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten ihmisten parisuhteet tulevat ja menevät, ja vain aniharva tosissaan uskoo ensimmäisten seurustelujen kestävän loppuelämän ajan. Jättäminen ja jätetyksi tuleminen eivät niiden yleisyydestä huolimatta ole koskaan helppoja. Riippuen toki eroamistavasta.

Instagram
Instagram

Nyt eräs amerikkalaisnuori on jättänyt tyttöystävänsä uudella ja poikkeuksellisen näyttävällä tavalla. Nuori mies julkaisi nimittäin Instagramissa kaksi kuvaa, joista toisessa hän poseerasi tyttöystävänsä kanssa ja toisesta tyttöystävä oli leikattu pois.

Varsinainen kuvanmuokkauksen syy selvisi kuvan hashtagista, joka oli #transformationtuesday. Tyttöystävä kommentoi hyvin pian, että onko kuvan tarkoitus olla ilmoitus jättämisestä, ja hän osui ilmeisesti oikeaan. Kuva leviää parhaillaan sosiaalisessa mediassa, vaikka se poistettiin nopeasti ja molemmat muuttivat käyttäjätilinsä salaiseksi.