Televisiosarjasta raju floppi – Lindsay Lohanin ura ohi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohutähti Lindsay Lohan retkahti äskettäin jälleen ryyppäämään Coachella-festivaaleilla. Päihdeongelmista kärsivä kaunotar joutui vastikään vielä kovemman kohun keskiöön, kun hän kertoi realityohjelmassaan saaneensa keskenmenon. Väite on sittemmin kyseenalaistettu mediassa.

27-vuotiaan tähden realitysarja ei ole kohusta huolimatta ollut toivotunlainen menestys. Sarjan sunnuntaina esitetty viimeinen jakso keräsi vain 335.000 katsojaa. Määrä oli yli puolet pienempi kuin sarjan ensimmäisen jakson kohdalla. Lindsay Lohanilla menee jälleen niin heikosti, että The Hollywood Gossip -sivusto ennustaa tähden uran olevan jopa ohi.

Lindsay Lohan joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi myös annettuaan haastattelun Kode-lehdelle. Lopputuloksena oli tarina siitä, että Lohanilla olisi ollut suhde naimisissa olleeseen perheenisään. Hänen kerrottiin myös artikkelissa tapailleen vuosia Jared Letoa, juoneen haastattelutilanteesa vodkaa ja valittaneen sen jälkeen Jennifer Lawrencen epäaitoudesta.