Mies tanssi alastomana Tesla-sähköautonsa päällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vilauttelijoita on riittänyt aikojen alusta lähtien. Olivathan Aatami ja Eevakin aikoinaan viattomasti ilman rihman kiertämää paratiisissa. Noista myyttisistä ajoista on kuitenkin jonkin verran aikaa, eijä nakuilua siedetä modernissa yhteiskunnassa.

YouTube
YouTube

Nyt eräs vilivilperi on riisunut itsensä vaatteettomaksi keskellä liikennettä ja kiivennyt autonsa päälle tanssimaan. Hyvää fiilistä voi toki jakaa muullakin tavoin, mutta kyseinen sähköautolla matkannut herra näki tämän parhaaksi tavaksi levittää rakkautta kansalle.

Vastaavia kertomuksia on enemmänkin. Kerroimme taannoin esimerkiksi näyttelijä Shia LaBeoufin toilailuista, sillä mies oli huumepäissään riisunut itsensä alastomaksi ja kuvitellut nähneensä pöllöjä. Poliisi joutui myös taannoin pelastamaan alastoman miehen pesukoneesta – syynä tähän oli pieleen mennyt käytännön pila.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.