Nerokas ratkaisu kotiarestin loppumiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jotta kasvavassa iässä olevat ihmiset oppivat oikeille käytöstavoille, täytyy heille asettaa rajoja ja sääntöjä. Lasta ja teini-ikäistä tulee kehua silloin, jos he tekeväst asioita hyvin. Nuhteita seuraa puolestaan sääntöjen rikkomisesta ja huonosti käyttäytymisestä.

Lynettesnewhobby.blogspot.com
Lynettesnewhobby.blogspot.com

Nyt eräs äiti on pannut lapsensa kotiarestiin. Sen sijaan, että äiti tyytyisi katsomaan kotona huoneesta toiseen turhautuneena käveleviä ipanoita tai tietokoneella tuntikausia kököttäviä lapsia, päätti hän antaa jälkikasvulle mahdollisuuden arestista pois pääsemiseen. Nerokas äiti laati lapsilleen lapun, jossa onniteltiin arestin päättymisestä.

Sen jälkeen muistiinpanossa luki, että lapset ovat vapaita ansaittuaan 500 pistettä erilaisista kotitöistä. Oiva keino edellyttää, että jälkikasvu näkee vaivaa päästäkseen arestista samalla, kun oppivat vastuullisuutta. Pisteytys on myös kohtuullinen, kun pyykin pesemisestä saa sata pistettä, mutta kukkien kastelemisesta vain kymmenen, Huffington Post uutisoi.