Hulppeat kolme viikkoa: Mies voitti lotossa kolmesti!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vanhan sanonnan mukaan ei ole kahta ilman kolmatta. Erään chigagolaisen miehen elämässä tämä lause piti paikkansa. Christopher Kaelin on tällä hetkellä onnensa kukkuloilla, sillä hän voitti lotossa – kolmesti.

Hattutempun tehnyt kaveri kuittasi samasta lottopelistä 276.000 dollarin summan. Kaelin kertoi pelaavansa peliä usein, ja olevansa iloinen saamastaan voitosta. Christopher luki aluksi voittosumman väärin ja luuli saaneensa 25.000 dollarin voiton, mutta sen sijaan rahamäärä olikin hurjasti isompi.

Hän aikoo käyttää rahansa viisaasti, ja maksaa opintolainansa, ostaa talon, maksaa häänsä ja säästää tyttärensä koulutukseen.

– Summa on tarpeeksi iso, jotta se muuttaa elämää, mutta se ei ole niin iso, että siitä tulisi ongelma, kertoi Kaelin Huffington Post -lehdelle.