Kimillä ja Kanyella kolmet häät – kolme eri hääpukua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin voimapari Kanye Westin ja Kim Kardashianin häihin liittyviä uutisia on seurattu toisinaan kauhulla ja välillä huvittuneella jännityksellä. Samaan aikaan kun Kim suunnittelee rauhallista ja intiimiä tapahtumaa, on Kanye kutsunut rakkauden juhlaan kaikki – Euroopan kuninkaallisia myöten. Häät tanssitaan Ranskassa samaan aikaan Cannesin elokuvajuhlien aikaan.

RadarOnlinen mukaan pari joutuu suorittamaan Yhdysvalloissa siviilivihkimisen välttääkseen turhan paperisodan Euroopassa avioituessaan 24. toukokuuta. Tällä varmistetaan myös heidän liittonsa lainpitävyys kotimaassaan. Tästä syystä pari järjestääkin ennen Ranskan matkaa pienimuotoisen hääjuhlan etelä-Kaliforniassa.

Euroopassa heille sen sijaan järjestetään kaksi seremoniaa, joista toinen on uskonnollinen. Sen jälkeen Ranskassa koko maailman estradille nousevat ökybileet ovat kuitenkin pääjuhla, jonne on kutsuttu niin Yhdysvaltojen presidenttiperhe kuin Nelson Mandelan leski ja Oprah. Kim Kardashianilla on päätapahtumaa varten kolme eri hääpukua ja parin vankkana suunnitelmana on järjestää kekkereistä maailman ikimuistoisin rakkauden tapahtuma.