Amy Willerton kuumassa poreallas-selfiessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar Amy Willerton kruunattiin viime vuonna Miss Iso-Britannaiksi, ja pääsi edustamaan maataan Miss Universum -kisoihin. Bristolista kotoisin oleva neito on vasta 21-vuotias, mutta on jo menestynyt lukuisissa missikilpailuissa.

Nyt Amy Willerton on jakanut sosiaalisessa mediassa varsin kuuman selfie-kuvan, jonka ei pitäisi jättää epäselväksi miksi kaunotar on menestynyt hyvin kauneuskilpailuissa. Instagram-otoksessa bikineihin sonnustautunut tähti nauttii olostaan porealtaan lämpimässä vedessä.

21-vuotias Amy Willerton oli viime vuonna mukana I’m a Celebrity, Get Me Out of Here! -realitysarjan uusimmalla kaudella, jota kuvattiin Australiassa. Neito sijoittui viidennelle sijalle kilpailussa. Hänen kerrotaan heilastelevan realitytähti Joey Essexin kanssa. Mies oli myös mukana kyseisessä realityohjelmassa.