Unelmien pöytäseurue – Avengers-tähdet samassa pöydässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2012 ensi-iltansa saanut The Avengers toi valkokankaalle kokonaisen joukon Marvel-yhtiön supersankareita. Niin yleisön kuin kriitikoidenkin sydämet puolelleensa voittaneessa elokuvassa seikkailivat yhdessä muun muassa Iron Man, Thor ja Hulk.

The Avengers oli suuri menestys, ja jatko-osa tullaan näkemään valkokankailla vuonna 2015. Uuden elokuvan kuvaukset on jo aloitettu, ja nyt Iron Mania näyttelevä Robert Downey Jr. on tarjonnut faneille kuvamateriaalia kulissien takaa. Sunnuntaisen päivällispöydän äärellä otetussa Twitter-kuvassa nähdään Downeyn lisäksi muun muassa Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth ja ohjaaja Joss Whedon.

Jo 1980-luvulla elokuvissa näytellyt komistus Robert Downey Jr. kärsi aikonaan päihdeongelmasta, joka vei miehen syöksykierteeseen ja suisti hänet Hollywoodin A-listan rooleista. Sittemmin raitistunut mies pääsi takaisin pinnalle Iron Man -elokuvilla ja kuuluu nyt menestyneimpiin tähtiin. Hän on tuttu muun muassa elokuvista Laskettu aika, Sherlock Holmes, Tropic Thunder ja Zodiac.