Mikä sixpack! Räppärin kylpyhuonekuva villitsee netissä – eikä ihme

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rap-artisti Nelly on 39-vuotias viihdealan monitoimimies, joka on ansainnut kannuksiaan myös näyttelijänä. Hänet on nähty esimerkiksi elokuvissa Snipes, The Longest Yard ja Reach Me. Mies on esiintynyt myös muun muassa CSI: NY ja 90210 -televisiosarjoissa.

Julkaisu käyttäjältä Nelly.

R&b-tähti Ashantin kanssa taannoin seurustellut Nelly julkaisi äskettäin kuuman kuvan Facebookissa, jossa hän poseeraa bokserit jalassa kylpyhuoneessaan. Miehen lihakset ovat erinomaisessa kunnossa, ja otos on saanut yli 150.000 tykkäystä vain muutamissa tunneissa.

Nelly, eli Cornell Iral Haynes Jr., on julkaissut yhteensä yhdeksän rap-albumia. Hänen kovimpiin hitteihin lukeutuvat Hot In Herre, Dilemma, Work It, Party People, Body On Me, Move That Body, Hey Porsche ja Get Like Me. Nelly oli monta vuotta parisuhteessa r&b-tähti Ashantin kanssa, mutta he erosivat vuoden 2009 lopussa.