Realitytulokas lunasi odotukset – kuuma bikinivartalo paljastui Teneriffalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosien kohutuimmista realitysarjoista lienee englantilainen The Only Way Is Essex, jota on esitetty Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Sarja on tehnyt monista henkilöistään tähtiä, ja eräs heistä on näyttävä naiskaunotar Ferne McCann.

Kerroimme äskettäin, että McCann suuntasi monista kollegoistaan ja muista brittitähdistä poiketen lomailemaan Kanariansaarten Teneriffalle. Kaunotar viettää edelleen aikaansa Teiden juurella, jossa hänet kuvattiin eilen bikineissä hotellinsa uima-altaalla.

Malliuraakin tehnyt 23-vuotias Ferne McCann tuli mukaan TOWIE-realitysarjaan vasta sen yhdeksännellä tuotantokaudella seurustellessaan Charlie Simsin kanssa. Elokuussa 2013 pari erosi Charlien petettyä, mutta palasi kuitenkin pian taas yhteen.