Anna Abreu meikittömänä nettikuvassa: ”En meikkaa enää ikinä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vain elämää -sarjassa nähty viehättävä suomipopin taskuraketti Anna Abreu esiintyi taannoin JVG:n Huominen on huomenna -kappaleella. Musiikkivideo muistetaan siitä, ettei laulajatar pelännyt heittäytyä siinä seksikkäämpään rooliin. Hän itsekin paljasti, ettei vielä muutama vuosi sitten olisi suostunut.

Nyt 24-vuotias Anna nähdään Instagramissa julkaisemassaan valokuvassa yllättäen meikittömänä. Kuvatekstissä Anna hehkuttaa keinorusketustaan ja vitsailee, ettei enää koskaan meikkaa.

– No need for make up if you have a tan! Sain maailman parhaan ja aidon näköisen rusketuksen Vita Liberata-tuotteilla! Tästä on hyvä aloittaa kesä! En meikkaa enää ikinä! Heh! #vitaliberata #kiitos, Anna kirjoittaa.

Anna Abreun äskettäin julkaistu energinen Ra-ta ta-ta on ensimmäinen single tähden tulevalta tänä vuonna julkaistavalta albumilta. Abreun 30. toukokuuta päivänvalon näkevä levy on laulajattaren viides. Muita julkaisuja ovat Anna Abreu, Now, Just a Pretty Face? ja Rush. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 2007 Idols-kilpailun yhteydessä. Tuolloin Anna sijoittui kisassa toiseksi, kun itse kilpailun voitti Ari Koivunen.