Maailman lihavin nainen haluaa laihduttaa – häät mielessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joillain ihmisillä on luonnostaan isommat luut kuin toisilla. Toiset kerryttävät painoa lisää jonkinlaisen kehon häiriötilan tai sairauden takia. Aivan äkkiä kiloja tuskin kuitenkaan tulee niin paljon, että henkilöä voitaisiin kutsua maailman lihavimmaksi naiseksi tai mieheksi.

38-vuotias perheenäiti Charity Pierce painaa tällä hetkellä 347 kiloa, ja hänellä on unelma. Nainen haluaa laihduttaa itsensä 89-kiloiseksi ja päästä naimisiin 22-vuotiaan kihlattunsa Tony Saurin kanssa. Piercelle on kaavailtu lihavuusleikkausta, mutta jotta se voisi onnistua, hänen täytyy pystyä karistamaan lähes puolet painostaan.

– Olen päättänyt, etten mene naimisiin kotonani – haluan kävellä kirkon käytävää pitkin, kertoi Pierce Mirror-lehdelle.

Maailman lihavimmaksi naiseksi kutsuttu Charity toivoisi pystyvänsä tanssimaan häissään ja pitämään karjapaimenteemaista häämekkoa. Nainen ei ole päässyt painonsa takia moneen vuoteen pois kodin seinien sisältä. Hänen taisteluaan voi seurata Barcroft TV:n videolla.