Tara Reid bikineissä – tässäkö todiste anoreksiasta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboy-lehdestä ja American Pie -elokuvista tunnettu Tara Reid nousee ajoittain uutisiin viinanhuuruisen elämäntyylinsä vuoksi. Tara nähtiin viime vuonna Sharknado-elokuvassa, joka kertoo tornadon pyörteessä maalle saapuvista, ihmisiä popsivista haikaloista.

Tara Reidin on epäilty jo jonkin aikaa kärsivän syömishäiriöstä. Anoreksiahuhut ovat saaneet lisää vettä myllyyn anoreksiahuhujen tuoreiden kuvien vuoksi, sillä tähti kuvattiin taannoin Hollywoodin Roosevelt Hotelilla lähes sairaalloisen laihan näköisenä. Näyttelijätär on kuvissa muutenkin olemukseltaan melko kaukana takavuosien American Pie -kaunottaresta.

Tara Reid on ollut kihloissa kaksi kertaa, Carson Dalyn ja Michael Axtmannin kanssa. Näyttelijätär seurusteli noin 10 vuotta Dalyn kanssa, mutta pitkäaikainen suhde päättyi kihlauksen purkamiseen. Myös nettiyrittäjä Michael Axtrammin kanssa kihloissa ollut Hollywood-tähti peruutti hääsuunnitelmat yllättäen. American Pie -tähti asteli sittemmin näyttävässä asussa julkkisten Big Brother -taloon Britanniassa.