Arkiston aarre! Tältä Aku Hirviniemi ja Janne Kataja näyttivät nuorina herrasmiehinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Aku Hirviniemi nousi taannoin suomalaisten suursuosikiksi Putous-sketsiohjelman myötä. Janne Kataja on puolestaan ollut jo pitkään parrasvaloissa useiden televisio-ohjelmien tähtenä. Suosikkitähdet ovat lapsuudenystäviä Riihimäeltä, ja nyt arkistojen kätköistä on löytynyt hauska yhteiskuva.

Ulla Virtasen Twitterissä julkisemassa valokuvassa hän poseeraa Hirviniemen ja Katajan kanssa Hämeenlinnassa erittäin juhlavissa merkeissä. Linnanneidon seurana ovat herrasmiehet frakissa ja smokissa. Varsinkin Katajaa voi olla hieman haasteellista tunnistaa vanhasta valokuvasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat