Poikkeuksellinen tempaus yllätti Helsingin metrossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasassa järjestettiin vuonna 1996 Last Train To Trancecentral -konemusiikkitapahtuma, jonne matkattiin Helsingistä bilejunalla. Tuolloin kolme junanvaunua oli muutettu yhdeksi suureksi yökerhoksi äänentoistoineen, valoineen ja DJ-tähtineen.

Nyt hieman vastaava nähtiin Helsingin metrossa. Vappuna metromatkustajat loksauttivat nimittäin leukansa, kun tavallisen metrojunan sijaan putkesta ilmestyikin teekkareiden Wappubussi-yksityisjuna, jonka sisällä ihmisjoukko tanssi discovalojen ja äänekkään konemusiikin tahdissa. Stara selvitti mistä oli kyse.

Saimme langan päähän yhden hankkeen puuhamiehistä, joka on eurovaaliehdokas Thai Quach. Hän kertoi tarkemmin hauskan ja näyttävän tempauksen taustoista.

– Tässä on monta tekijää, joiden kanssa järjestimme tämän. Siinä olivat mukana minä, Summer Sound Festival ja Vapaateekkarit. Yhdessä ilman poliittista sanomaa tehtiin tempaus, joka tuottaa hyvää fiilistä. Ensin meillä oli puolen tunnin pop-up -bileet Senaatintorilla, Thai Quach kertoi Staralle.

– Sitten siirryimme metroon, josta meille oli vuokrattu tunnin ajaksi oman metrojuna. Oli kiva nähdä ihmisten ilmeitä asemilla, kun junan ovet eivät auenneetkaan. Halusimme tällä tempauksella levittää hyvää fiilistä. Kuukausi sitten tanssitimme elokuvateatteria.

Nyt verkossa on julkaisu lyhyt video junan sisältä, jossa meno näytti olevan melko vauhdikasta.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram