Mikä minimekko! Jennifer Lopezin asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinotähti Jennifer Lopez on ollut alkuvuosta jälleen otsikoissa kuukausien hiljaiselon jälkeen. Laulajattaren huhuttiin taannoin eronneen nuoresta rakastajastaan Casper Smartista, mutta pari on sittemmin tavattu jälleen yhdessä. Parhaillaan Lopez työskentelee taas television parissa.

Jennifer kuvattiin eilen American Idol -ohjelman kuvauksissa, jonne hän oli pukeutunut erittäin niukkaan valkoiseen tyköistuvaan minimekkoon. Tiukka mekko ei jättänyt arvailun varaa latinopopparin vartalon muodoista.

Jennifer Lopez ei ole juurikaan muuttunut kasvoista esimerkiksi viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Syytökset kauneusleikkauksista tulivat lontoolaisen plastiikkakirurgi Ayham Al-Ayoubin suusta, joka twiittasi tähdelle, että tämän kasvot paljastavat monia merkkejä plastiikkakirurgiasta. Mies perusteli väitteitään kuvilla, mutta Lopez ei myöntänyt operaatioita.