McDonalds tarjosi ilmaisen WLAN-yhteyden – tämä mies otti siitä kaiken irti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa avoimet langattomat nettiyhteydet ovat hyviä asiakkaiden sisäänheittäjiä, mutta silti hävettävän monet hotellit laskuttavat siitä vielä erikseen. Kahviloissa ja ravintoloissa ilmaisen netin merkitys on onneksi huomattu. Äskettäin ilmasen netin otti tarjontaansa myös McDonalds.

Aterian yhteydessä saatava ilmainen netti on luonnollisesti tarkoitettu lähinnä kannettaville päätelaitteille, kuten älypuhelimille, tablet-tietokoneille ja kannettaville tietokoneille.

Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön, ja nyt Yhdysvalloissa sijaitsevassa Mäkkärissä on kuvattu melko harvinainen näky. Nuori mies on nimittäin päättänyt ottaa ilmaisesta netistä kaiken irti, sillä hän on kasannut kokonaisen toimistonsa hampurilaisravintolan nurkkaan.