Auts! Näin karusti käytännön pilat voivat mennä pieleen – ei herkimmille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pilaileminen on tunnetusti erityisesti nuorempien sukupolvien harrastamaa ajanvietettä. Verkostakin löytyy lukemattomia videoita, joille on tallennettu toinen toistaan erikoisempia kujeita. Aina kaikki ei kuitenkaan mene aivan suunnitelmien mukaan.

YouTube
YouTube

Nyt nämä lievästi sanottuna epäonnistuneet pilat on koottu yhdelle videolle. Compilation Nationin videolle on päätynyt yksi jos toinenkin pilailija, joka ei ehkä etukäteen aavistanutkaan, kuinka pahasti pila voi epäonnistua. Valitettavan moni kohtaa fyysistä väkivaltaa hermostuneilta pilan kohteilta.

Koostevideo kestää lähes 25 minuuttia, joten siinä on lukuisia piloja, joista tulevien kujeilijoiden kannattaa ottaa oppia. Tuntemattomille tehdyissä piloissa kannattanee myös ottaa huomioon se, että vastapuolen reaktio voi olla hyvin arvaamaton. Pieleen menneitä piloja on käyty katsastamassa YouTubessa jo lähes miljoona kertaa.