Pesukoneeseen pantiin metallipaino – täydellinen katastrofi videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen pesukonetta joskus käyttänyt tietää, tai ainakin pitäisi tietää, että painavat esineet rummussa aiheuttavat koneen tärinää. Pyykkikoneeksi suunniteltuun kodinkoneeseen ei siis saa laittaa muuta kuin pyykkiä. Verkossa on julkaistu parikin havainnollista videota, joissa osoitetaan mitä voi tapahtua.

YouTube
YouTube

Ensimmäisessä videossa Whirlpoolin edestä ladattavaan pesukoneeseen pannaan sisälle metallipaino, joka saa nopeasti aikaan tuhoa. Videon loppupuolella tilanne menee jo hervottomaksi, kun palasiksi jo hajonneen koneen rumpu jatkaa pyörimistään pitkin pihaa, kunnes johto viimein irtoaa. Alla nähdän vielä toinen samojen sankarien testauksen tulos. Videot osoittavat, että samaa ei todellakaan kannata kokeilla kotona.