Smoukahontas ensimmäisellä videollaan: ”Älkää vihatko mua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tähän saakka suosituin nettitähti on ollut Sara Maria Forsberg, eli Smoukahontas, joka nousi taannoin kirjaimellisesti yhdessä yössä kansainväliseksi nettitähdeksi. Suosio vei hänet nopeasti Ellen DeGeneresin vieraaksi ja toi mukanaan muuton Los Angelesiin.

YouTube
YouTube

Nyt on aika palata ajassa hieman taaksepäin aikaan, jolloin Smoukahontas aloitti videobloggaamisen, eli vloggaamisen. Ensimmäisellä videollaan hän kertoo halunneensa kokeilla miltä videoiden tekeminen tuntuu. Samalla nuori kaunotar epäili videoidensa kiinnostavuutta.

– Mä en ole ennen tehnyt mitään vlog-tyyppistä matskua mun blogia varten, joka on vuoden ajan ollut jännässä tilassa, koska en ole päivittänyt sinne paljon paskaakaan. Nyt mä ajattelin päivittää tänne jotain tällaista avauksen tyyppistä videopostausta. En mä tiedä kiinnostaako ketään, mutta se ei haittaa, koska mä haluan kokeilla tätä, Sara Maria kertoi.

– Tulevaisuuden suunnitelmat ovat auki. Älkää kysykö, mua ahdistaa. Sitten videolla esiintyminen ei ole luonnollinen habitaattini, joten älkää luoko apokalyptisiä pilvia taivaalle ja vihatko mua, vaan olkaa suosiollisia, tuleva nettijulkkis toivoi.