Teini vei isoäitinsä koulun päättäjäistanssiaisiin – maailman hyväkäytöksisin teini?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa kouluissa vietetään vuosittain teinielokuvistakin kuuluisia promeja, eli päättäjäistansseja. Monelle nuorelle nuo korkokenkien, smokkien ja upeiden juhlapukujen täyttämät tanssiaiset ovat koko lukuvuoden kohokohta. Nyt maailmalla ihastuttaa eräs amerikkalaisnuori, joka päätti käyttää omat päättäjäistanssinsa isoisoäitinsä ilahduttamiseen.

YouTube
YouTube

19-vuotias Austin Dennison nimittäin vei koulun tanssiaisiin oman isoisoäitinsä. 89-vuotias Delores Dennison ei koskaan itse päässyt omiin päättäjäistanssiaisiinsa rahapulan johdosta. Austin kertoo Fox Newsille, kuinka hän kunnioittaa vanhuksia, ja että hän halusi teollaan ilahduttaa omaa sukulaistaan.

Amerikkalaisvanhuksen aviomies kuoli jo vuosia sitten, ja Austin mahdollistikin hänelle koskettavat tanssiaiset, joihin tämä ei enää uskonut koskaan pääsevänsä. Naiselle ostettiin uusi mekko ja käsilaukku, ja kaikki muu tanssiaisväki hurrasi parivaljakolle heidän saapuessa juhlapaikalle. Austinin mukaan isoisoäidillä oli myös vientiä nuorten miesten keskuudessa – eräs hänen koulukaverinsa oli pyytänyt Deloresia tanssimaan, mutta vanhuksella ei valitettavasti enää riittänyt voimia tanssin pyörteisiin.