Isien noloimmat nettimokat koosteena – video ei mairittele miehiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on julkaistu mittaamaton määrä erilaisia mokailuvideoita, joissa nähdään yleensä pääosin nuoria ihmisiä toilailemassa. Nyt on kuitenkin vuorossa poikkeuksellisesti pelkästään perheenisille pyhitetty mokakooste, jossa perheet päät satuttavat itseään monin tavoin.

YouTube
YouTube

Videon perusteella isät osaavat kyllä mokaamisen taidon, oli kyse sitten uima-altaasta tai laskettelurinteestä, polkupyöräilystä tai keinumisesta. Toivottavasti mokailut eivät anna lapsille huonoa esimerkkiä näiltä roolimalleilta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat