Hugh Jackman oli leikata peniksensä Wolverine-veitsikynsillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman pääsi taannoin otsikoihin syövän takia. Hänellä todettiin kasvoissa ihon tyvisolusyöpä, joka operoitiin nopeasti pois. Tähti käski tämän jälkeen kaikkia käyttämään aurinkorasvaa. Sittemmin hän on jo palannut töihin.

Nyt Wolverine-elokuvan kuvauksista kuuluu erikoisia uutisia, sillä Jackmanin kerrotaan joutuneen tukalaan tilanteeseen roolihahmonsa veitsikynsien kanssa. Terävät ja suurikokoiset kynnet voivat aiheuttaa tuhoa, vaikka ne ovatkin todellisuudessa vain rekvisiittaa.

Aussitähti kertoi The Graham Norton Show -ohjelmassa olleensa leikata peniksensä irti elokuvan alastonkohtauksen kuvaamisen jälkeen, kun hän yritti peitellä miehuuttaan kuvauspaikan naisilta. Sen jälkeen kynnet riisuttiin aina hyvissä ajoin, koska Jackman ”ei halunnut puhua paria oktaavia korkeammalta”.

Hugh Jackman on ollut jo pitkään naimisissa vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa. Jackman on viime vuosina tähdittänyt muun muassa X Men -elokuvia. Mies nähtiin tänä vuonna valkokankaalla Wolverine-elokuvassa. Ensi vuonna hän esiintyy X Men -elokuvasarjan tuoreimmassa osassa.