Hurrikaani vei perheen koiran – 18 kuukautta myöhemmin mahdoton tapahtui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoja piinasi viime vuonna historiallisen rajut luonnonmullistukset, kun talvi oli kylmin miesmuistiin ja tornadoja oli ennätysmäärä. Yksi voimakkaimmista oli Sandy, jonka aikana Chuck ja Elicia Jamesin koira Reckless katosi hurrikaanin jälkeen. Perhe yritti tuloksetta löytää koiraa.

Facebook
Facebook

Puolentoista vuoden odottelun jälkeen perhe päätti hyväksyä, että koira on kadonnut lopullisesti. Perheen tyttären synttärit olivat lähestymässä, joten vanhemmat päättivät käydä katsomassa jos he löytäisivät perheeseen uuden lemmikkikoiran. He päättelivät, että koiran löytyminen näin pitkän ajan jälkeen oli mahdotonta.

He suuntasivat Monmouthin koirataloon, jossa näkivät suureksi yllätyksekseen tutun nelijalkaisen. Reckless odotti nimittäin siellä uutta isäntäperhettä muiden löytökoirien tavoin. Isäntä kertoi koiran hyppineen metrin verran ilmaan ilosta. Perheen tytär sai elämänsä synttärilahjan. Tarinasta kerrottiin koiratalon Facebook-sivuilla.