Laura Cremaschi esitteli kurvejaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on maistuvan ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Tuoreehko italialainen mallitulokas Laura Cremaschi edustaa viimeksi mainittuja. Nyt hän on pysäyttänyt – ainakin miesten – ajatukset uimarannalla.

Laura Cremaschi suuntasi nimittäin lekottelemaan Miami Beachin aurinkoon, jossa hän keikisteli pienenpienissä bikineissä ja esitteli samalla täydellisyyttä hipovaa bikinivartaloaan.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschi vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat