Hervoton video: Mitä DJ oikeasti tekee soittimien takana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten videosta, jossa esiteltiin mitä DJ-tähdet nykyisin tekevät soitinten takana. Vielä 20 vuotta sitten DJ joutui tekemään jotain fyysisesti konkreettista, sillä musiikki soi mp3-tiedostojen sijaan vinyylilevyiltä, joita miksattiin oikeasti.

YouTube
YouTube

DJ osaa miksata oikeasti ainoastaan silloin, kun hän osaa tehdä sen vinyylilevyillä. Muiden musiikin miksauksen hoitavat pääasiassa soittimet ja tietokoneet, oli kyseessä kuinka suuri julkkistähti tahansa. Nyt verkkovideolla nähdään miltä näyttää DJ-tähtien todellisuus keikalla. Soittimien miksatessa kappaleet jää tiskijukille kontolle lähinnä namikoiden painelu.

Tässä vielä aikaisempi video.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat